Fotograaf Erik Bierenbroodspot

Model-fotografie

Foto-model zijn is gewoon leuk!

Ik zoek modellen, visagisten en styilisten

TFT basis (Time for Pictures) en commercieel

Maak van jouw idee ons idee!

Vertel mij wat jij of jullie graag zou(den) willen. Als ik voor het idee warm loop gaan we het verder uitwerken. Dat kan als opdracht voor commercieele fotografie zijn maar dit hoeft zeker niet.

Veel modellen, visagisten, haar- en kleding-stylisten werken graag aan hun eigen portfolio. Dat doe ik als fotograaf ook. Als dat de reden is voor een gaaf eindresultaat breng ik graag alle partijen bij elkaar om een shoot te plannen. We werken die van tevoren dan ook helemaal samen uit en maken duidelijke afspraken. Dus ben je amateur- of aanstormend professioneel fotomodel, visagist of stylist en werk je graag aan jouw portfolio? Bel mij eens of stuur mij dan een email of whats-app met jouw gegevens zodat ik contact met je kan opnemen.

Blijkt het dat jij het als model, visagist of sylist het helemaal hebt, dan kan het best zijn dat ik je ga vragen om betaald werk te gaan doen. Als ik een fotografie-opdracht heb waarbij jij een rol kunt spelen kun je natuurlijk telkens bij elke opdracht afwegen of je kunt en wilt. Er is zonder akkoord vooraf geen enkele verplichting.


Fantasy-shoot

Een fantasyshoot is voor velen niet zo lastig als je daar een type voor bent. Eigenlijk speel je in een soort toneelstukje wat het makkelijk maakt.

Het leuke is dat mijn partner samen met onze dochter een kledingverhuur voor theater- en thematische kleding runnen met een interne trap naar de studio. Heerlijk dichtbij en super fijn!

Water-shoot

Water (in de studio) is een gelieft maar bewerkelijk item. Voor modellen zonder of met weinig ervaring is het meestal makkelijker om iets 'om handen 'te hebben dan zo maar te moeten poseren. Toch is een watershoot eigenlijk beter als je een paar keer model hebt gestaan. Ik leg je graag uit waarom.

Iets anders?

Ga je liever op in de natuur of stoer met een motorbike? Het zijn sclechts voorbeelden. Eigenlijk is alles mogelijk. Heb jezelf een idee? Kom maar op! Weet je het niet maar wil je wel eens komen proeven? Stuur een Whatsapp of email met jouw gegevens.

Bodypaint-fotografie

Ik heb samen met een aantal bodypainters en modellen een bodypaint-groep gehad. Inmiddels heel wat jaren geleden. Ik pak het graag nog eens op als je zin hebt. Heb jij een eigen bodypainter of ben je er eentje en zoek je een fotograaf met eigen studio en werkruimte? Dan kom ik graag met je in contact. Voor fotografie in mooie urban omgeving ben ik zeker ook in!


Kijk ook eens op mijn pagina van fine art fotografie. Ook daarvoor zoek ik modellen.Heel belangrijk!

Niemand wil misverstanden achteraf. We willen immers plezier beleven aan wat we doen. Of je nu aan de slag gaat voor een commerciele opdracht of TFP, ik maak altijd een overeenkomst op met de afspraken die wij samen maken. Zo kan ik niet zomaar het beeldmateriaal waar jij op staat onbelemmerd gebruiken, maar ook jij niet, evenals de visagist en sylist niet. Als er een vraag is naar gebruik van de beelden die buiten de gemaakte afspraken vallen, dan zullen er eerst nieuwe afspraken gemaakt moeten worden waar we ons allemaal in kunnen vinden. Wil je de overeenkomst graag vooraf met iemand doornemen? No problems, dan mail ik hem ruim van tevoren toe.

Ben je als model onder de 18 jaar? Helemaal geen probleem, maar dan moet een ouder of een daarvoor bevoegd persoon vooraf bij mij de overeenkomst mee-onderteken. Je komt dan dus eerst met je vader, moeder of voogd bij mij langs. Het liefst heb ik zelfs dat er een ouder of voogd bij de shoot aanwezig is. Ben je 18 jaar of ouder, dan mag je alle beslissingen zelf maken. Natuurlijk mag je dan ook best iemand meenemen als je je daar prettiger bij voelt.